Guro tester ferdigmiddag.

Tiden er kommet for en ny test. Produktet jeg har prøvd ut denne gangen er Toro Velbekomme, Kylling Wok i sweet chillisaus.

toro

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg føler alltid at jeg må ha en forsvarstale klar på hvorfor jeg har kjøpt en ferdigmiddag om noen tar meg på fersk gjerning. Særlig da jeg bodde i Trondheim og min faste butikk var Bunnpris på Lerkendal. Der handlet jeg sammen de samme kundene dag ut og dag inn, og når jeg en sjelden gang røsket med meg en ferdigmiddag fra Fjordland følte jeg at hele butikken stirret på meg. Til tross for at 96% av kundene i den butikken var studenter selv, og til tross for at 90% av de 96% studenter handlet pizza grandiosa hver bidige dag. Og til tross for at det jeg en sjelden gang tok med meg var faktisk litt sunt, laksemiddagen til Fjordland, jeg var av den oppfatning at jeg ikke kunne koke fisk.

Nå kan jeg ikke huske sist gang jeg kjøpte en ferdigmiddag. Og hverfall ikke hva den inneholdt. Men, i forrige uke lusket jeg rundt på Mega og fant meg selv plutselig stående foran ei hel hylle med ferdigmiddager. Hmm, ikke dumt tenkte jeg. Jeg skal jo på babysvømming klokken 4. Da kan jeg jo ha en lettvintmiddag når snuppelura har sovnet til kvelden, og jeg sikkert er kjempesliten. Som sagt så gjort. Jeg valgte en middag fra Toro, av den enkle grunn at jeg hverken har hørt om de før, og hvertfall ikke smakt dem.
Nå hadde det seg sånn at jeg ble invitert på middag av Hannis etter bassenget, så ferdigmiddagen ble liggende i kjøleskapet på vent. I gårkveld ble den åpnet.

Retten kan tilberedes i både mikro, kjele og vannbad. Jeg er alltid skeptisk til mikromat, så jeg varmet alt i en kjele. Og gikk glipp av en ventil med lyd, som piper når maten er ferdig. Det gjør den nemlig om du putter hele greia inn i mikroen. Ganske så fancy, og litt kult da:)
Sånn så det ut da middagen var varmet og lagt på en tallerken.
dscf2710

Det er alltid sånn at bildet på pakken er mer appetittvekkende enn det ferdige resultatet. Men smaken var ikke så aller verst den. Man kan jo ikke regne med at alle grønnsakene skal bli like crispye som om man virkelig hadde stått der og woket.  Et annet pluss var at det var mange grønnsaker, og til og med minst ti kyllingbiter.
Skal jeg trekke ned på noe så må det bli at det smakte litt lite. Men for all del, jeg spiste opp rubbel og rake jeg, og det gjør jeg ikke med ting jeg ikke liker.
Sammenlignet med Fjordland synes jeg Toro kom veldig veldig godt ut av det. Så om jeg en sjelden gang putter en ferdigmiddag opp i handlevogna (trallalalalaa..), så velger jeg nok Toro.

3 kommentarer

Emi

03.12.2008 kl.11:44

hmmm.jeg kjøper nesten aldri ferdigmat, syns det er så smakløst og dyrt! Men jeg har god tro på at Toro kanskje er bedre enn Fjordland. Ganske tragisk noen av de rettene der :-O

Guro

03.12.2008 kl.22:01

enig med deg, det er kjempedyrt! men det går an en gang innimellom, er vel første gang etter at snuppa kom til verden jeg kjøpte en nå tror jeg.

Cec

04.12.2008 kl.15:38

Toro er 100x bedre.. Jeg digger "Polsegryte". Og merkelig nok smaker det ikke skikkelig ferdigmat av den :)

Skriv en ny kommentar

hits