Det er vel jul snart?

Nå får jeg sikkert en smekk på fingrene av mange, men jeg har funnet frem julepynten jeg. Nå skal det sies at jeg slettes ikke har satt frem alt og jeg har ikke startet jula enda. Jeg har bare pyntet littegranne:)
Det startet med at jeg skulle finne frem adventsstaken og diverse. Regnet med at adventsdukene må strykes, og det trenger jeg noen dager på å manne meg opp til (kjeeeeedelig). Boden min er stappfull av esker, har mye jeg ikke har pakket ut enda. Har jo bare bodd her i ett år nå... Kremt.
Men esken med adventsstaken er ikke funnet. Derimot fant vi eskene med julestæsj. I tillegg til den julepynten jeg har frem år etter år, må mamma ha lagt til julepynten jeg har hatt siden jeg var barn. Det var så artig å finne igjen julepynten jeg dekorerte rommet mitt med når jeg bodde hjemme. Ting jeg har fått av småsøsken som laget det på barnehagen, og julenisser i forskjellige farger og fasonger jeg fikk av besteforeldre som ikke er med oss lenger. Satt og mimret og pakket ut ting på ting, julenisser, snømenner, julekuler, dørdekorasjoner, lys, gipsbilder osv. Husker dere (hvis dere er så gamle som meg...) ikke når det var så populært å støpe gipsfigurer og bilder å male dem? Det var den store julegaveslageren da jeg gikk på barneskolen!
dscf2623
Tror alle i slekta fikk en sånn krybbe i julegave for noen tiår tilbake....

Det er koselig å blande gammel julepynt som gir gode minner med det fansye som finnes i butikkene nå til dags. Julekrybba kommer ikke opp før lillejulaften, det får da være måte på! Men koselige ting som lys i forskjellige utgaver, og snømenner, det er lov å sette frem nå synes jeg.
Jeg skulle strengt tatt ikke kjøpe noe ny julepynt i år, men da jeg var på Europris i går måtte jeg bare bryte det juleforsettet.
dscf2627 Den her lykta var så koooooselig! Hadde den i tre forskjellige størrelser, jeg tok den minste.

I morgen skal jeg gjøre et nytt forsøk på å finne adventsstaken min med tilbehør. Det må jo være klart inne søndag!
Imens jeg leter legger jeg ut et bilde av nissens lille hjelper. Når dette bildet ble tatt hadde hun helt glemt at hun hadde noe på hodet. Ellers bruker det som ikke kan knytes under haken å bli revet av ganske så fort...
dscf2599

2 kommentarer

Veronica

27.11.2008 kl.23:15

"Nissens hjelper bringer ansiktskrem hjem til deg"

:) Æ må vel å finn i julepynten snart, e jo vant te å pynt på rommet mitt, men no har æ jo en SCHVÆR leilighet å stæsj opp. Å siden æ itj ska vær hær så my i jula må æ pynt mens æ fortsatt e hær :)

Emi

28.11.2008 kl.09:51

søte lille tass :D HUff nå fikk jeg dårlig samvittighet, jeg har jo nesten aldri pynta i julen jeg.. Skam!

Skriv en ny kommentar

hits