Battle of the sheets

Nå sitter jeg på stua og hører på at det kjeftes så det smeller i veggene på soverommet. Det er dag 3 av Battle of the sheets, og Faffen er enda rasende når hun blir lagt ned i sin egen seng. På lørdag hylte og raste hun i tre timer. I går var det 2,5 timer før det ble stille, i dag er vi på det 30ende minuttet, og det er fortsatt ikke stille der inne.

Det var litt fælt på lørdagen, da jeg skulle la henne rase helt til hun sovnet for første gang, dog avbrutt av turer inn der jeg ga henne smokken og en kos. Men jeg fant jo raskt ut at hun slettes ikke hadde det noe fælt, for rasinga eskalerte med en gang hun så meg, og man hører godt forskjell på "jeg har det vondt gråt" og "jeg er sta gråt".
I tillegg har hun funnet ut at hun må kjøre noen dirty tricks for å få oppmerksomhet, nå ligger hun å roper mammammammammammaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Hun er sta som ei fjellgeit den ungen. Jeg hører at det er stille i lange stunder, da holder hun på å sovne. Men så kvekker hun til, og kommer på at "hei, jeg må ikke gi meg nå, jeg hyler enda litt mer så kanskje jeg får det som jeg vil". Lurer på hvem hun har arvet det av?? Kremt...

Innimellom all hylinga (nå har det faktisk vært stille lenge!) ser jeg på Top Model, det ødela masse at alle aviser røpte at Frøydis trakk seg i dag! Nå heier jeg hvertfall på Martine!
Åh, jeg heiet sånn på Frøydis... Men tviler ikke i det hele tatt på at hun kommer til å gjøre det superbra som modell, hun er helt rå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits