Winter Wonderland

Endelig er det kommet snø til trøndelag, og jeg føler at jeg lever i en julekalender. Helt utrolig hvordan humøret kan forandre seg bare det kommer litt snø på bakken. Så mye lysere og triveligere!
Og julestemningen har selvfølgelig toget inn for fullt. Men nå gjør det ikke så mye lengre, det er jo nesten desember allerede. Jeg fikk lettere panikk her forleden dag da jeg snakket med ei veninne på msn som fortalte at hun var ferdig med både julegaver og julekort! Tror alltid at jeg har så god tid jeg, men det er søren ta meg bare litt over ei uke til desember nå. Jeg gleder meg alltid til å kjøpe julegaver, men det ender opp med å bli det stresset, og ikke noe hyggelig i det hele tatt. Hvert år sier jeg til meg selv, i år skal jeg begynne tidligere, men jeg har til gode å klare det....
Men i år!!
Skal skrive liste i dag, og starte handling så smått i morgen. Det kan hende vi får besøk i morgen forresten. Jaja, da begynner handlinga på mandag.
Har også bestemt meg for at i år skal jeg ikke kjøpe noe julepynt. Har jo egentlig alt det jeg trenger, det fins ei grense på hvor mye som skal til for at leiligheten ser utspjåka ut istedenfor kos
elig, og den grensa nærmer jeg meg med stormskritt.  Men det er selvfølgelig ett unntak, og det er hvis jeg finner noe ekstraordinært fint. Og siden Kremmerhuset har åpnet butikk her.... Kremt.

Nå skal jeg prøve å legge ned en trøtt liten Faff som har vært ute i snøen å lekt seg med Tante Hannis. Første gang ute i snø, det var spennende det! Må vel ut å kjøpe akebrett til snuppelura tenker jeg, det blir kaldt å sitte i snøen.
dscf2549
Sånn så det ut når vi våknet i mårrest :D

2 kommentarer

Emi

21.11.2008 kl.14:19

oooohhh!Jeg er helt enig, skal det være kaldt får det være snø. Her i Oslo kommer det jo aldri noe særlig lenger syns jeg. Dessuten blir det jo bare skittent. Snufs. Skjønner absolutt hva du mener med julegavestresset...jeg har vært gjennom oslo city noen ganger i det siste og allerede nå begynner det å bli stappfult av mennesker..hadde ikke så mye imot det før men nå orker jeg bare ikke. Jeg slipper for det meste det styret i år og DET er jeg glad for!

yngvild

21.11.2008 kl.18:01

ska vi handle julegava på mandag? :)

Skriv en ny kommentar

hits