Et oppbevaringsproblem har oppstått

Det har plutselig oppstått et oppbevaringsproblem i stuen vår.
Noe av årsaken er snuppa sin fødselsdag, men vi har også hentet frem endel leker som jeg hadde da jeg var lita. Blant annet babydukka mi Ingunn. Du kan se henne ligge halvveis begravd under noen leker på bildet. Ser egentlig litt makabert ut ser jeg nå.
Historien bak Ingunn er at da jeg gikk i barnehagen så jeg veldig opp til ei jente som het Ingunn der. Hun var ei av "stor ongan" og sikkert et forbilde for lille meg. Da jeg fikk en etterlengtet babydukke var navnevalget en selvfølge, det ble Ingunn.
Nå er hun overtatt av snuppa mi. Dukken og hun er nesten like stor.
Påkledningen er det så som så med, hun har bare en gul stygg genser på seg. Så i morgen må vi finne noen av de nedpakkede for små klærne til lille Faff.

Men uansett, som dere ser så er leke bøtta overfylt, og vi har måttet ta i bruk ei kurv til kosedyrene. Men det ser så fryktelig rotete ut! Er det noen som har noe tips om smart lekeoppbevaring? Noe som ikke er så altfor dyrt.
Forslag mottas med takk!

dscf2530

2 kommentarer

penelene

19.11.2008 kl.22:07

En skattekiste.. en sånn puff med lokk på eller kiste rett og slett som man får kjøpt i flere forskjellige møble butikker.. IKEA kan ha noe lurt vettu... :-) En annen ting er å dele opp lekene og la noen være på det som en gang skal bli rommet til faffen....

Mona

20.11.2008 kl.10:29

Å du kan jo bare glede deg til jul, da kommer en ny ladning! Hva med å ønske seg en oppbevaringsremedie til jul? Kan ønske deg det til Alma så blir det en lekegave mindre og en oppbevaring mere. Har sett at du har en sånn reol (ser ut som en fra ikea - slik har jeg på rommet til Jesper, 2 stk) de kurvene og plasteskene som passer inni en sånn rommer veldig mange leker og da vises ikke rotet heller. Liker dem godt jeg. Har laget tags, en er formet som klosser og der skal klossene, en som en bil og der skal bilene osv. Jesper har de to nederste radene og mor nesten allt resten (det kan vi godt like her hjemme ja). No kom jeg på at jeg skulle rydde i leker til jul, rydde bort de som er fravokst osv. for å få plass til ny ladning. Huff dette gruer jeg meg stort til :(. Ja, ja - det MÅ gjøres.Lykke til Guro og Alma, vi må få se hvordan dere løser det.

Skriv en ny kommentar

hits