Mens vi venter....

.. på at Guro skal orke å legge ut bilder fra gårsdagens feiring (er trøøøøøtt), poster jeg heller et bilde jeg synes er en smule morosamt.
Da jeg var på kurs forrige helg, var jeg innom Jessheim Storsenter (er det navnet mon tro? uansett, det var på Jessheim) for å handle inn litt diverse til jubileumsfeiringen vi hadde på lørdagskvelden. Mens jeg fylte handlekurven med godteri, hold Morten plutselig opp en ostepop-pose og sa sarkastisk "skal du ha denne eller??" Først skjønte jeg ikke hva han mente, ostepop er jo kjempegodt!!
Da jeg zoomet inn på posen skjønte jeg jo det, det var LSK-ostepop!

Veldig artig din dust, tenkte jeg først. Men, da kom en ide poppende opp i hodet mitt. Det her er jo den "perfekte" gave til min gode venninne V! Hun er den mest innbarka RBK-supporteren jeg kjenner. Når jeg er på fotballkamp på Lerkendal (en sjelden gang), så må jeg innrømme at jeg er mer opptatt av å se på folkene rundt meg og skravvle med de/den jeg er der sammen med. Og i pausen kan vi kjøpe pølse!
V sier minst mulig, og når hun har noe å si er det kamptaktikk eller lagoppstilling som popper ut. Hun sitter på sin faste plass gjennom flere år, og skriver gjerne mail til RBK om det er noe som kan forbedres på kampene, som feks at de må flytte disse reklameskjermene de har rundt banen, for de ser ikke linja fra den raden hun sitter. Altså, en RBK supporter på sin hals!

Da hun kom til oss på fredagen, hadde jeg posen liggende klar. Men pga mye å gjøre med forberedelser og feiring, fikk hun den ikke før hun dro på lørdagskvelden.
Sånn så hun ut da;
20080816november080129
Superlykkelig! :D

Tror min kjære venninne har en liten rebell i magen, for i kveld fikk jeg en mms med et bilde av ei skål med ostepop å teksten "dæm va go :)"
You go girl ;)

2 kommentarer

Vero

17.11.2008 kl.09:14

Hehe, ja nesten aill vart spist av mæ å min gode venninne V i går kveld. Siden vi begge e RBK-supportera så va vi veldig skeptisk før vi smakt den første. Enn om vi vart kanarifans av å spis det herre?! Kjent litt etter da æ våkna i mårrest, å joda - æ e fortsatt RBK'er. Å ettersom LSK itj kan å spæll god fotbaill, så e det no greit at dæm værtfaill kan å mekke gode ostepop. Det ska dæm ha :) GO RBK!

Yngvild

17.11.2008 kl.13:56

ser ut som ostepopen har gjort dæ schizofren....V

Skriv en ny kommentar

hits