TabbE

I helgen var det utlodning av en masse stæsj på lørdagskvelden. Og Hannis stakk avgårde med den tingen JEG ville ha. Jan Thomas' stylingguide.
Det er så typisk! Gjett hva jeg vant da? Jan Thomas` Verktøykasse for MENN!! Hva skal jeg med den liksom? J er jo ikke her engang, og hadde skjønt lite av den hvis han hadde vært her og. Den er jo på norsk. Ikke den beste boka å lære seg språket med akkurat.

dscf2404
Tviler på at mannfolka i slekta har denne på julegavelista, men jeg har jo en bror som har bursdag på fredag ;)
Knegg, knegg....


Men hvertfall, det var jo dameboka jeg ville ha! Og den vant Hannis. Men, det er et stort men her. Vi pakket i samme koffert, og i gårkveld orket vi ikke å pakke ut. Så da hun var her i kveld tok hun med seg sakene sine hjem. Men hun glemte en ting; Jan Thomasboka!! :D
Not smart Hannis, not smart.
Finders keepers!
:D
dscf2401

Må bare legge til at det første jeg la merke til i denne boka var navnet på forlaget, Pantagruel Forlag. Navnet var et forferdelig morsomt og spennende ord synes jeg.
Jeg ble så nysgjerrig på dette ordet at jeg rett og slett googlet det (hurra for google), og her er hva jeg fant:

"Livene til Gargantua og Pantagruel (fransk La vie de Gargantua et de Pantagruel) er en sammenhengende rekke av fem romaner skrevet på 1500-tallet av François Rabelais. De handler om to kjemper, en far (Gargantua) og hans sønn (Pantagruel) og deres eventyr og storslåtte opplevelser. Romanene er på folkelig fransk skrevet i en munter, overdreven og satirisk ånd. Det er mye vulgære grovheter og skatologisk humor foruten en god del brutalitet. Lange lister av vulgære fornærmelser fyller flere kapitler. Foruten de to kjempenes parodisk-heroiske bragder fortelles det i stor grad om deres enorme inntak av mat og drikke, og med den følge av deres dertil plagede fordøyelse og avføring." (www.wikipedia.no)


Det var liksom helt greit helt til den siste setningen. Da ble jeg litt betenkt. Hvorfor i all verden kaller noen opp forlaget sitt etter dette her?!

X: hei, hvor jobber du da?
Y: i pantagruel forlag
X: pantagruel, hva betyr det?
Y: det er et navnet på en kjempe som fjertet å dreit.
X: ........

Håper Jan Thomas skriver så fengende at jeg får tankene over på noe annet...

3 kommentarer

penelene

12.11.2008 kl.08:07

HAhaha vet ikke helt hva jeg skal si annet enn at jeg er glad for klypene jeg vant...

OG godt skrevet bok... tvilsomt min venn... men hvem vet hehehe ler enda

Emi

13.11.2008 kl.11:02

Haha..har du begynt å lese da? Er den noe bra? Jeg ble så kritisk til ham en gang jeg så ham på tv og han ga noen make-up tips...Så sa han "NÅ er det INGEN som har noen unnskyldning for å være stygge lenger"....

Guro

13.11.2008 kl.11:36

Emi: ja jeg har funnet ut at jeg har "ideal" nese. (....) ehh..Ja det skal han ha han Jan Thomas, han er ikke like heldig med kommentarene sine alltid. I siste Top Model episode så innrømte han det og. deltakerne skulle på mediakurs, og han skulle vel hatt det selv også sa han:)

Skriv en ny kommentar

hits