I'm alive...

Men bare nesten. Har vært på kurs/jubileumsfeiring siden fredag og kjenner at det begynner å røyne på nå. Kurset er egentlig ferdig, men styret skal være en ekstra dag, jippi... Organisasjonskurs i morgen. Resten av styret ligger og sover, mens jeg har fått i oppdrag å skrive en jubileumsberetning til tidsskriftet. Svært dårlig delegering vil jeg si, hjernen min er blank, og konsentrasjonsnivået er på et nullpunkt. Sitter mutters alene i baren på hotellet og skal liksom skrive nå da. Det eneste jeg hittil har fått til er å sjekke fjesboka, lest noen blogger jeg liker å følge med på og lest nettavisene. Koffeinnivået i min Coca Cola Zero som står ved min side er overvurdert.
Jeg synes fryktelig synd på meg selv her jeg sitter, og vurderer sterkt å vekke opp noen av mine med-styre-deltakere for å komme å holde meg med selskap. Når jeg er overtrøtt har jeg en tendens til å bli litt slem.
I går ettermiddag var jeg to sekund unna å flytte om på "do not disturb" skiltene som hang på dørene nedover hotellromkorridoren vi bor i. Jeg besinnet meg. Angrer litt, det kunne vært artig.
Blæh, må vel prøve å skrive litt på den artikkelen igjen da.
Bye...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits