Shopping og sjampagne.

Dagen i dag har vært en skikkelig frem-og-tilbake-dag. Dvs jeg har fartet frem og tilbake mellom diverse butikker.
Jeg har jo fått mye frisk luft da, det er jo positivt. Men resten var en smule stress.
Årsaken er at jeg og foreninga mi skal holde kurs i helga. Og vi hadde i utgangspunktet et meget stramt budsjett. Men så plutselig fikk vi MYE tilskudd, ei uke før kurset. Da skal plutselig tusen ting ordnes. Bytte hotell pga flere deltakere, kjøpe inn kursmateriell til 35 stk, ordne med saker og ting til lørdagskvelden (vi har 10-års jubileum, så det blir mange overraskelser) osv osv.
Og det skal jeg si dere, det er ikke lett å finne 35 stk av den samme tingen. For min del skulle jeg ha to forskjellige bøker, og hvilken bokhandel har 35 stk av samme slag? Hvertfall ingen her i trøndelag. Og ingen i resten av landet heller. Det må bestilles fra forlaget det. Og kan de levere før fredag???
Pust og pes.
Til slutt, ett minutt på 4 (kontor stengetid på forlagene) greide ei supersnill dame på Norli på Lørenskog å få forlagene (to forskjellige forlag på de to bøkene jeg skulle ha sjø, det skal ikke være enkelt..) til å egenhendig kjøre ut bøkene til butikken før helgen. Jippi! Så Kagge Forlag og Kolofon Forlag, tusen takk!! :)

Typisk nok så kan jeg ikke fortelle hva de andre tingene jeg lette etter i dag er... Igjen så vet jeg at det er noen av de som skal på kurset som leser dette. Og jubileumsfeiringen er hemmmmmelig. Det må jo være noen overraskelser siden vi er 10 år!
Selv om jeg ikke handlet de andre surprise-tingene jeg har planlagt, så vet jeg hvertfall hva jeg skal ha nå. I morgen blir det shopping på høyt nivå. Og med andre penger enn mine, oh joy! :D

Nå skal jeg lade opp til Greys, ukas høydare! Favoritten min er åff kårs Dr. Bailey, hun er bare helt rå!
200pxmirandabMy hero :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits