Faff i Buff

Da lille Faff var å tømte sparebøssa si i Sparebank1 denne uka fikk hun en gave av banken. Det var nemlig sparebankuka, og alle barn som kom med sparebøssa si fikk en Buff.
Eller, jeg trodde det var en Buff, men det var jo mer enn det. En Buff til hodet, en til halsen og to pulsvarmere!

Jeg glemte Buff'en, den ble liggende ved siden av voksiposen i vogna. Men da vi pakket til at Faffen skulle ligge over til mormor på fredag fant vi den. Vi skulle overraske mormor og tok den på. Dvs, halsen og pulsvarmerne var på, Buff'en til hodet ble revet av i samme sekund den ble satt på. Ingenting skal være på hodet for tiden.
Utstyret var i fargen svart, med noen slags fugler på, ganske skumle igrunn. Så Faff i Buff ble det eneste halloweenske innslaget til oss i år. Er jeg ganske så fornøyd med egentlg. Hadde jo barrikadert meg inn her hjemme, og det ser ut til at det virket, ikke en eneste person ringte på for å få knask.

20080801oktober080048
Motorikken er ikke på topp enda, så når hun prøver å rive av lua drar hun den som oftest ned i ansiktet isteden.
Og da blir man hvertfall sint!

By the way: sparebøssa inneholdt nesten 800 kroner, vi har vært flinke sparere!! :D

Én kommentar

RealLifeVivi

03.11.2008 kl.11:33

Fint at du likte det jeg skrev :-) Det er ikke alltid lett å være småbarnsmor, men heldigvis finnes det lyspunkter som får en til å glemme alt det slitsomme.Ser du er fra Trondheim og at dere var hos Sparebanken denne uka - Valentinlyst? Der var nemlig jeg med mine to små håpefulle. De eneste to som begynte å hylskrike når Labb og Line kom inn i lokalet.Scjhallabais:-)Hilsen Vivian

Skriv en ny kommentar

hits