Jeg så en tissemann

Ja jeg gjorde det. Jeg og V så film i gårkveld, og plutselig var den der. Og jeg ble nesten litt sjokkert. Ikke på grunn av at selve tissemannen kom på tv-skjermen, men fordi jeg slettes ikke hadde forventet det. Er det noe som er typisk for amerikanske filmer, så er det at en naken kvinnekropp, det er helt ok. En naken mannskropp derimot, det er det helt utelukket å vise frem.
Jeg skjønner ikke disse sensurreglene som gjelder. Ta for eksempel pupper. Det er helt greit å vise nakne kvinner med bare bryster. Men ikke brystvorten. Hvorfor ikke brystvorten? Er det den som er selve puppen? Det verste jeg vet er når brystvortene blir sensurert/sladdet, mens resten av puppen er der til full forlystelse for alle som vil se. Teit!
Og utstyret til en mann, det vises ALDRI på film eller tv. Om vi da selvfølgelig snakker om amerikanske filmer. Husker for noen år siden, da det var mye styr om en film i diverse sladderblader, for man så faktisk RUMPA til George Clooney i den!! Høh?? Mens kvinners anatomi blir vist frem i det vide og brede. Det er visst ikke så tabu å vise en kvinnekropp som en mannskropp. Er mannskroppen mer hellig den da liksom? Ser for meg mannen med stor M sitte der på en trone, hellig som han er, mens kvinnene er hans undersåtter til lyst og fornøyelse. Ah, det er så irriterende. Likestilling sier nå jeg, gi meg en naken mann på film!

Men uansett, dette sklei litt ut...
Jeg så jo som sagt film med V på lørdag, og der var det jammen en helt splitter pine naken mann i skjermbildet. HELT naken. Kameraet skled elegant nedover kroppen hans der han sto og dusjet, og når det kommer til midjen hopper jeg i stolen og roper "jeg ser tissen hans"!... "Hihi", er svaret jeg får fra V... Den hang der altså, helt sånn uten videre, der var den.
Filmen var selvfølgelig Sex and the City, the movie :D
Hvis jeg skal si noe annet om filmen (trengs det da??) så må jeg innrømme at jeg ble litt skuffet. Synes den til tider var kjedelig, skjedde jo ingenting! Skal jeg sammenligne den med en vanlig episode av serien, ville jeg helt klart valgt serien fremfor filmen.

Og til slutt må jeg legge til en liten ting til, hva i all verden mener de med å ha 11 års grense på filmen? Mange vil sikkert stemple meg som prippen nå, men jeg mener at det hører ikke hjemme noen plass å la 11 åringer se de uttallige sex-scenene som er i denne filmen. Greit at man skal være åpen om nakenhet osv til mindre barn, men det er forskjell på nakenhet, kyss, klining, romstering under ei dyne osv, og det å ha seg rått og brutalt som de gjør i denne filmen, og de gjør det ofte!
Ikke planer om min lille Faff hadde fårsett denne filmen når hun blir 11 år. Det burde virkelig vært 15 årsgrense. Det teite er at om det hadde vært med en kniv eller pistol i filmen, så hadde den garantert vært hevet til 15 år med en gang...

Én kommentar

Vero

02.11.2008 kl.22:53

Hehe, det va my kropp i filmen ja. Men som du si, den va temmelig kjedelig. Å æ e veldig enig i at den burde hatt høyer aldersgrense! Men no sendt dæm no faktisk serien i reprise tidlig på dagen i dag, så tydeligvis e det nåkka man akseptere at unga ska sjå...? Åpenhet e æ for, men det hær? Hmm, nei.

Skriv en ny kommentar

hits