Pakke til meg!

I ettermiddag fikk jeg besøk av min gode venninne V. Hun kom med det "vanlige" toget, klokken halv fem. Faffen elsker tante V, så det var jubel da det ringte på døra.
Hun har ikke vært i form i dag, hylte i over to timer i natt, tror hun har vondt i magen. For hun spydde på meg både på mandagen og i dag... Det var godt for henne å få noe annet å tenke på. Er sikkert kjedelig å være hjemme med meg en hel dag. Siden hun ikke er i form pluss at det er blitt svinkaldt ute, var vi inne i dag.

Da vi hadde spist middag (kyllingfilet med brokkoli, sopp, ris og soppsaus = guros standardmat) dro hun opp en pakke fra sekken sin, til meg!!
Etter at Faffen kom til verden er pakkene som kommer inn i dette hus som regel til henne. Sånn er det bare, og det gjør meg egentlig ingenting. Det er like morsomt å pakke opp gaver til henne som det er med gaver til meg. Og nå når hun har blitt såpass stor er det så artig å se hvor ivrig hun blir når hun får noe nytt og spennende.
Men nå var pakken til meg, og jeg fikk et KJEMPEFINT sjal og Sex and the City, The Movie. Extended Version!

dscf2324
Er det ikke fint?!

Jeg skjønner ikke hva jeg har gjort for å fortjene dette? Først får jeg blomster, sjokolade og pizza av mamma på fredag, og nå får jeg enda en fin-fin gave!
Jeg føler meg så heldig. Det skal ikke mye til før man føler at uka er topp.

4 kommentarer

Ateam

29.10.2008 kl.22:16

så utrolig kos! elsker s&c filmen :):)

Vero

30.10.2008 kl.13:09

Fordi du fortjener det :) Glæde mæ te lørdagen! Vin, film, peanøttsuppe å plænty sjokkis ;)

Yngvild

31.10.2008 kl.11:11

peanøttsuppe???

Vero

31.10.2008 kl.18:30

Ja, hu me husmortendenser har sagt hu ska lag det :) Å når du kjæm ska du å få lag. Mmmm.

Skriv en ny kommentar

hits