Guro tester rensekrem

I årevis har jeg brukt Dermalogica som the one and only middel til ansiktet mitt. Det være seg ansiktskrem, rensegele, masker osv. Men merket er så sinnsykt dyrt, og her jeg bor nå få jeg ikke kjøpt det heller. Derfor har jeg startet utprøving av andre rensekremer. Ansiktskremen tviholder jeg på, den skal aldri byttes ut. Dermalogica Active Moist er helt super!

Da vi var på Mega og handlet på mandag, kom jeg på at jeg var nesten tom for rensekrem. Kom også på at jeg hadde sett en reklame for et nytt renseprodukt på tv, men jeg husket ikke helt hva det het. Men jeg var ganske så sikker på at det var å få på apoteket. Det var litt vanskelig å finne et produkt utifra mine svake minner om en reklame på tv. Jeg husket hverken hva det het eller hvilket merke det var. Alt jeg husket var at det var et 3 i 1 produkt, kunne brukes som rensekrem, ansiktsmaske og peeling. Det fantes ikke på apoteket.
Til slutt ga jeg opp, og plukket denne isteden:
dscf2320
Purete Thermale fra VIchy. Purifying foaming cream cleanser er spesifikasjonen.
Jeg lar meg alltid lokke av fine og fancye ord som "termalsk kildvann fra Vichy og Captelae". Jeg aner jo ikke hva det betyr, men det høres fint ut!
Rensekremen har et høyt innhold av mineraler og sporstoffer (hva er et sporstoff??) og har klinisk beviste egenskaper, som virker beroligende og styrkende på huden.

Jeg testet den for første gang i dag. Den var litt annerledes enn det jeg er vant til. Er vant til rensegele og rense skum, som skummer, men denne skummet ikke. Trenger jo ikke bety at den ikke virker, men det var litt uvant. Føler at man blir ekstra ren når renseproduktet skummer. Purete Thermale er en tykk krem, ligner på ansiktsmaskene jeg bruker i konsistensen, så er kanskje ikke meningen at den skal skumme? Det står dog "purifying FOAMING cream cleanser" på den.
Etter at jeg hadde brukt den gikk jeg en stund uten å ta på ansiktsrem, for å se om den var uttørrende på huden. Der ble jeg positivt overrasket, de andre renseproduktene jeg har brukt har gjort at huden har kjentes ut som ei stram maske om jeg ikke tar på krem med en gang. Vichy var bedre på dette, jeg kjente meg ikke så stiv i maska.
Nå har jeg bare prøvd den en dag, så om den virkelig er superbra vet jeg sikkert ikke før om en uke minst.
Førsteintrykket var at den var litt annerledes, men den virker lovende.
Prisen er 119 kroner, og jeg kjøpte den på VitusApotekene.

Oppdatering:
Tenkte egentlig at jeg skulle skrive den endelige vurderingen min når tuben med rensekrem var oppbrukt, man skal jo teste produkter i ei god stund før man ser om det er bra eller ikke. Men den blir jo aldri tom!
Derfor må det være det første plusset med denne rensekremen.
Det andre plusset er at den faktisk er veldig bra, jeg har alltid vært plaget med tørr hud i ansiktet, særlig etter at jeg har brukt renseprodukter. Men med denne rensekremen ser jeg ikke ut som jeg flasser i panna og på nesen.
Når det gjelder den skummingen jeg snakket om over her, så har jeg funnet ut at årsaken til mangelen på det var at jeg tok for mye rensekrem på. Man trenger veldig lite for en ansiktsrens. Og når man bruker riktig mengde, så kommer skummet.
Det eneste lille minuset jeg har er at den svir forferdelig når den kommer i øynene. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg kan hvertfall telle på en hånd de gangene jeg ikke får rensekrem i øynene når jeg vasker ansiktet. Og ja, jeg vet at på alle mulige slags ansiktsprodukter står det at "produktet må ikke komme i kontakt med øynene". Men halloooo, et produkt som er ment å brukes i ansiktet, og i tillegg skal blandes ut med vann (renner overalt) er dømt til å komme i kontakt med øynene før eller siden.
Produkter jeg har brukt før har vært helt greie å få i øynene, men denne rensekremen svir noe helt bestialsk.
Summa summarum så er jeg veldig fornøyd med rensekremen. Jeg driver og eBay'er produkter fra Dermalogica, som er det merket jeg egentlig bruker, men jeg kommer nok til å slutte å handle rensegele der, og heller fortsette med rensekremen fra Vichy.

3 kommentarer

Cecilie

29.10.2008 kl.15:16

Så koselig blogg du har! :-) Og ei lita nydelig prinsesse.Jeg har også brukt noen Vichy- produkter, og kan si meg fornøyd. :-)Ha en fortsatt fin dag! :-)

penelene

04.11.2008 kl.16:07

Du får kjøpt den rense tingen tre i en på cubus faktisk :-) Og jeg har brukt biotherm sitt utstyr i evigheter, men den funker den nye altså... mener det er Garnier som har den 3-1

Seline

16.08.2009 kl.02:49

Bra du er fornøyd, jeg bruker en pakke med rensesskum, ansiktsvann + krem jeg kjøpte på tax free.

Skriv en ny kommentar

hits