Bye bye love

Jeg vet ikke om det er meg eller J, men en av oss må hvertfall ha en flyforbannelse hengende over oss. Forrige gang vi dro til Oslo var det jo bare tull. I dag reiste J hjem til Ghana, og flyet skulle gå 6.20 fra Værnes. Dvs vi måtte stå opp 3... Må innrømme at jeg ikke kom meg opp før halv fire, men jeg skulle jo ikke reise så jeg tok det litt kuli. Hannis lå over, så hun tok over Faffen da vi dro. Jeg ble overrasket over hvor varmt det var ute! Her var det 9 grader midt på natta, men da vi nærmet oss Værnes steg temperaturen til nesten 15.
Men uansett, da vi kom til flyplassen var vi ute i goooood tid. Stilte osss foran skranken og ventet på at det skulle komme noen å starte innsjekkingen. Forrige gang J dro hjem, gikk vi nemlig feil. Vi stilte oss foran charter-sjekk-inn som er i en helt annen del av flyplassen. Denne gangen var vi "proffe". Trodde vi...
Det var jo bare oss der. Og med en time og 20 min til flyet skulle gå, så skulle nå innsjekkingen ha startet.
Da kommer det ei dame i uniform gående mot oss.

D: hei, skal dere ut å reise?
G: bare han. Skal med KLM til amsterdam
D: men den avgangen er jo kansellert
G: hæh?!?
D: ja det er en planlagt kansellering, det har vi visst i to måneder.
G: hæhh!??
D: har dere ikke fått beskjed?

Trenger vel ikke legge til at denne kanselleringen kom helt uventet på oss. Har ikke fått noe som helst beskjed om den. Panikken grep meg, visumet til J går jo ut i dag, dvs han MÅ være ut av Schengen i dag, ellers kommer han aldri til å få visum hit igjen. De er superstrenge på sånt.
Vi ble forlatt mens damen gikk for å sjekke om det gikk an å booke han om på et annt fly. Heldigvis ordnet det seg, han var allerede ombooket han! Vi hadde bare ikke fått beskjed om det. Istedenfor fly værnes-amsterdam og amsterdam-accra, ble det nå værnes-oslo, oslo-amsterdam og amsterdam-accra.
Flyet til Oslo gikk ikke før nærmere åtte. Jeg kunne ha sovet mye lengre!!...
Håper turen går bra, og at han er på rett vei. Han var litt bekymret for å finne frem på Gardermoen, og han KAN ikke rote, for det var bare 45 minutt mellom han lander til neste fly tatr av. Det verste er at jeg ikke får snakket med han før han eventuelt er fremme i Accra i kveld, for mobilen hans virker bare i Ghana. Krysser fingrene for at han rekker alle fly!

Så er det atter en gang bare meg og Faffen da. Det er litt rart. Fra å være sammen konstant i 3 mnd, er det plutselig veldig tomt her. Men jeg er voksen, og har begrep om tid, jeg vet at 3 mnd kan gå veldig fort (må være borte fra Norge i 3 mnd før han kan søke nytt visum). Men Faffen stakkars, hun skjønner jo ikke hvorfor pappa plutselig er borte. Jeg tror ikke jeg skriver mer om dette nå, kanskje senere. Jeg vet ikke. Må venne meg til situasjonen først tror jeg.
Hannis og Faffen er på kjøpesenteret nå, så jeg skal ta meg en dusj og spise litt mat. Snakkes.

4 kommentarer

AmaBroni

24.10.2008 kl.13:59

smask og klem--

Duracellbaby

24.10.2008 kl.21:33

Kan han ikke få oppholdstillatelse her?? Så kjipt å måtte bo litt her og litt der:(

Stakkars deg og lille Faffen nå...blir nok tomt ja...:(

Guro

24.10.2008 kl.21:38

han får ikke oppholdstillatelse før jeg tjener over et visst beløp. og som student i permisjon er jeg langt unna den grensa gitt...

Viggo G

28.10.2008 kl.21:06

Pyton situasjon. Men husk å hilse fra meg neste gang du snakker med ham!!! Ser fram til å møte DERE ved en senere anledning.Og klem på Faffen.;o)

Skriv en ny kommentar

hits