Hermegåsa

Ja jeg innrømmer det gjerne, jeg hermer. Ser jeg at noen andre gjør eller får tak i noe jeg liker, gjør jeg det samme. Når det kommer til barneting er jeg helt avhengig av herming, det er jo så mye jeg ikke har peiling på. Hvor finner man fine og sterke ullklær, hva er den beste babyskjeen, hvilke bleier er best osv. Dette området er jo helt nytt for meg, har ikke vært mor i ett år engang, så input mottas med takk!

Når det gjelder meg selv, så hermer jeg da også...  Man kan vel også vri det til at jeg er litt lettpåvirkelig, kanskje?
Jeg vet ikke. Føler hverfall at jeg ikke er kreativiteten herself, så å få tips og råd av andre på områder jeg ikke kan så mye om, det liker jeg. Og nå kommer jeg til det innlegget egentlig skal handle om vettu.
Jeg har observert at mange i bloggverdenen har bestilt seg prøvesminke fra everyday minerals. Og det helt gratis. Gratis er bra, og sminke er bra. Men jeg har jo ikke peiling. Man får et prøvesett på 3 foundation, 1 blush og 1 concealer. Og man skal velge fargene selv. hmpf...
Jeg er altså helt håpløs når det gjelder sminke. Det lille jeg eier har jeg hatt i evigheter. Og kreativiteten er lik null. Da jeg skulle velge disse fargene da, så var det litt som å plukke smågodt i butikken. Hmm, denne ser god ut, åh, den her var fin og rosa, sikkert god!....
For de som er "inne" i sminkeverdenen kan jeg jo nevne at fargene jeg valgte var:
Foundation: Soft butter peach, fawn og sandy fair.
Concealer: ausssie perk me up
Blush: nick nack

Blir man ikke forvirret av fargene man skal velge, så blir man hvertfall tullerusk av navnene de har satt på de ulike nyansene. "Aussie perk me up", hva i all verden er det?

coolmultitaski48d73a00a68d146x46                     plumdust48d70ea122a2e50x50                       goldenlight48d73da20604f46x46                        emailme48d6f856a360546x46
Nei, dette er ikke fargene jeg valgte....           


Men hvertfall, nå sitter jeg her med 5 små krukker med sminke. Det verste er at jeg kommer ikke til å vite om jeg passer med disse fargene eller ikke heller. Det er ikke uten grunn jeg aldri kjøper fundation eller pudder uten veiledning fra ekspeditrisen. (ekspertisen kaller jeg det)
Kan legge til på slutten at valget var ikke over når jeg hadde valgt farge, da skulle man i tillegg velge om man ville ha matte, semi-matte, intensive og original glo.
What tha f......

Én kommentar

Vero

22.10.2008 kl.12:47

Synes no at du alltid har vært så flink te å smink dæ æ da for å vær helt ærlig!

Skriv en ny kommentar

hits