Keisersnitt

Da Faffen kom til verden ble hun ikke født på the old fashion way. Hun ble dratt på hue ut gjennom magen min. Har alltid lurt på hvordan dette foregikk, vanligvis så får man litt med seg under denne operasjonen, men jeg lå i narkose og lå intetanende og sov. Var litt artig å komme over dise klippene på youtube, ble helt fasinert jeg. For de sarte sjeler er dette sikkert litt kraftig kost, men this is life folks! :)Har sett mange diskusjoner der vordende mødre, og kvinner som ønsker  få barn uttaler at de skal ALDRI føde på normalt vis, de skal ha keisersnitt. For det kommer til å bli SÅ vondt å føde.
Jeg kan bare si, det er ikke noe spesielt deilig å ta et keisersnitt heller. De som fødte på normalt vis samtidig som meg kom seg mye raskere etter fødselen.
Og sist men ikke minst, et keisersnitt er faktisk en operasjon, og operasjoner innebærer alltid en viss risiko både for mor og barn. Kan man unngå en operasjon, bør man gjøre det så langt det er mulig. Hadde jeg kunnet velge, noe jeg ikke hadde muligheten til, hadde jeg garantert født på normalt vis.

8 kommentarer

Vero

19.10.2008 kl.21:02

Cool :) Digge jo å sjå på sånt. Spennende! Men trur nok æ hadd foretrokke vanlig fødsel ja.

Guro

19.10.2008 kl.21:38

ja æ anbefale hvertfall dem som har muligheten t å fød på normalt vis å gjør det. men selvfølgelig, hos nånn ødelegge det hele graviditeten å gå å gru sæ t en fødsel, å da må man selvfølgelig diskuter ka som e best for mor å barn..

Duracellbaby

19.10.2008 kl.21:46

Takk for titten Guro;)

Her ble det også keisersnitt..Ikke frivillig, hadde prøvd å føde på "vanlig" vis i 24 timer!! Og er så enig med deg..er ikke noe å anbefale!!

Cec

20.10.2008 kl.16:00

Oi heeeelw, d gjor vondt å se på de men tuuusen takk for de hær videoan... æ ska så definitivt ikke ta keisersnitt... d så jo bare heeeelt groteskt ut!!! dem bare reiv opp på et stadie...jæiks!

Merci Beaucoup

20.10.2008 kl.22:14

Takk for videoene! Jeg skal garantert føde naturlig når den tid kommer. Kult å se hvordan keisersnitt faktisk foregår!

Cec

21.10.2008 kl.16:14

Btw, hvordan får du videoene inn på på bloggen din fra youtube??

Guro

21.10.2008 kl.22:39

cecilie: kopiere embeddingkoden på sida videoen e på youtube, trykke på html knappen der du skriv innlegg på bloggen å lime inn koden, trykke oppdater og den e der. :) va det forståelig??

Hannis

22.10.2008 kl.12:22

GURO!!! Fjern herre, æ kjenne æ bli dårlig bare æ skrolle over filman! Jøkk assa...

Skriv en ny kommentar

hits