Faffen og gutta

I dag var vi på sykehuset med Faffen for å sjekke hjertet hennes. Hun ble jo født ca 2 mnd før tiden, og da vi dro hjem fra sykehuset hadde ikke hullet i hjertet lukket seg enda. Alle bebiser har et lite hull i hjertet når de ligger i magen, men det lukker seg vanligvis et par dager etter fødselen. Det gjorde det ikke til Faffen, hun skulle jo ikke ha vært født enda.. Legen sa det ikke var noe å bekymre seg over, også pga at det var så mikroskopisk at han virkelig måtte lete etter det når han tok ultralyd på henne i desember i fjor.
Nå var altså tiden kommet for å kontrollere at alt var ok, og det var det. :) Hverken bilyd eller hull, og Faffen sjarmerte både sykepleieren og legen i senk. Legen sa hun fikk prisen for dagens blideste unge :)
Hun har lært seg hva som må til for å sjarmere folk, hun flekker tenner og gliser det bredeste gliset hun får til, samtidig som hun kniper igjen øynene. Ser ikke folk på henne, fanger hun deres oppmerksomhet før hun setter igang med prosedyren sin. I tillegg til dette har hun lært seg at hun får oppmerksomhet om hun blunker til folk, og da er alle, uansett alder, solgt.

Etter kontrollen dro vi på kaffeslabras til ei venninne som har en gutt som er en mnd mindre enn Faffen. I tillegg kom to andre venninner også, som har gutter på 7 og 8 mnd. Så det var Faffen og gutta igjen. Barselgruppa vår består jo også av tre gutter, og Faffen. På babysangen i går ble hun tusket av han ene i barselgruppa, men da han snudde ryggen til henne tusket hun tilbake gitt. Og han ble meeeget fornærmet. De er så artige i den alderen de er i nå altså. Jeg kan ikke si at jeg ser så stor forskjell på guttene og jentene enda, de leker stort sett med de samme tingene, og Faffen kan være likeså brå som gutta.
Neglene hennes vokser med lynets hastighet for tiden, og det tar ikke mange sekundene før man har et kloremerke om man ikke passer på...

I morgen skal vi på middag til foreldrene til V i Trondheim. Det blir koselig. I tillegg skal jeg være med broren min på Sankt Olav, han skal til røntgen og undersøkelse fordi han skal operere ut ei tann senere. Og så får vi tid til et lite besøk hos min morfar, han reiser til syden på lørdag, så vi må si god tur til han. Første gang til syden, i en alder av 83 år, det er ikke verst det!

Én kommentar

Vero

14.10.2008 kl.21:17

Glær mæ te å sjå dåkker igjen! Mistenke at det e en nær slæktning av mæ som om mulig glær sæ enda mer å, hehe :)

Skriv en ny kommentar

hits