Kjære dagbok...

Nå sitter jeg og koser meg med et glass rødvin foran pc'en. Har nettopp sett på luksusfellen på tv3, helt utrolig hvordan enkelte mennesker steller det til for seg selv. Men nok om det.
I ettermiddag hadde vi besøk av min gode venninne V. Vi har kost oss med god mat og kosing med Faffen. Det er så greit når man får besøk som synes det er kjempeartig og gjøre sånne daglige rutiner som man selv blir ganske lei av noen ganger, som feks kveldsstellet og bading av litjmora. Og Litjmora elsker Tante V, så der var det bare jubel. Disse småttissene er mest krevende om ettermiddagene synes jeg. Da er de litt trøtt og lei, og skal aktiviseres for å ikke bli sinte. I tillegg er man kanskje sliten selv også etter en lang dag, så da er det så flott å få besøk som tar over lekingen!

Vi har også ryddet i skuffene til Faffen i dag. Det er jammen ikke mange ganger hun kan bruke et plagg før det er for lite for tiden! Ryddet vekk en sprekkfull bærepose med for små klær i dag. Og tømte nesten boksen med "litt for store klær", de var jammen meg passe nå. Så nå er lageret med klær som er for store så og si tomt! Jammen godt at det er en bursdag i nær fremtid.

Mer spennende enn dette har ikke dagen min vært. Nå skal jeg legge meg i badekaret med rødvinsglasset mitt. Og kanskje jeg får lest litt på boka mi og, den har over tusen sider, og jeg kommer ALDRI i gang med den. Pillars of the earth er navnet, jeg fikk inspirasjon av Oprah til å kjøpe den, men jeg lurer på om jeg er blitt lurt...

2 kommentarer

Vero

08.10.2008 kl.23:20

Haha, aldri hør på Oprah, hu si my rart hu. ;)Veldi trivelig å vær på besøk ja, e jo stas å få leik me snuppa å bad a å sånt! Itjnå bitemærke i leppa herre gangen, bare litt oppkløna på overarma. Dær tok a tak å smila sitt mæst farskate glis gitt.

ceciliek.

09.10.2008 kl.11:02

hehe, husker mine gamle skills i paint fra barndommen:PDragvoll er iskaldt nå! Og jepp, svetter ihjel om sommmeren.JEg er livredd for å havne på Luksusfellen selv, ser for meg et maxa ut Mastercard og masse kule klær jeg ikke trenger:PSkal følge med på om du liker Oprah bok, tenkt på å låne selv - men skal se hva du mener førsst:)

Skriv en ny kommentar

hits