Time to say goodbye.

Ah, den sangen med Sarah Brigthman er så FIN! Det er en perfekt sang til å synge-i-vei-og-late-som-man-kan-opera-sang. Men det var jo ikke det jeg skulle skrive om.
I vår og sommer har jeg hatt to trofaste følgesvenner. De har vært god som gull! Kanskje ikke så fine, men utroooolig gode å ha på.
Hadde jeg vært med på "bli ny" dag, hadde nok disse blitt plukket av meg først...
Jeg snakker selvfølgelig om skoene jeg har brukt i mange mange måneder nå. Kan vel godt si at de er de billigste skoene jeg har hatt på lenge også. De er kjøpt på barneavdelinga på Lindex. Når man har str 36 i sko og i tillegg har smale føtter, da går man inn i det meste. Det fører til at jeg kan kjøpe ganske så billige sko av og til. Eneste ulempen er at finsko uten rem eller spenne over vrista er helt umulig å ha på seg for meg, de glipper av.
Uansett, nå er det regn og vind og ca 6 grader om dagene her i byen, kanskje på tide å gå over til noe varmere da?
Tror nok det. Har ikke lyst til å fryse på meg forkjølelser bare fordi jeg MÅ bruke favorittskoene. De får ligge i skapet og vente på varmere tider.

dscf2228

Sjørøverskoene mine!
Huff, det kommer til å bli tøft og gi slipp på dem for i år... Hvis noen observerer meg utendørs med disse på føttene, gi meg en skikkelig skjennepreken!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits