Julestemning i Oktober

I dag kom julestemningen for fullt. Ja, det er litt for tidlig egentlig, men så på God Morgen Norge på Tv2 i dag, og de hadde et intervju med Hanne Krogh og dansepartneren hennes fra Skal vi Danse.
Hanne Krogh ER jul for meg. Det er fast rituale hver julaften å benke seg ned foran tv'n på formiddagen og se Tre nøtter til askepott og Reisen til Julestjernen.

reisen til j1reisen til j

I tillegg til Reisen til Julestjernen så reiser hun jo alltid rundt før jul med julekonserter, og jeg har SÅ lyst til å gå på en av de. Men dessverre så kommer de ikke til "min" plass i år.
Sukk. Skal jeg skrive julegaveliste kanskje? Eller kanskje se om jeg finner noen "gjør det selv" julepynt på panduro? Nei, jeg må bare stagge meg ei stund til. Jeg ikke risikere å være jule-lei i november allerede....

4 kommentarer

Veronica

06.10.2008 kl.18:44

Enig i at det e tili me juletanka enda ja. Men må vel bynn å tænk på jula enten man vil eller itj snart. Sammenligna me tiliar år så kan vi vent oss julebrusen i butikkan iløpet av herre uka...wiiiii ;) Må drikk nånn å så vent te jula igjen.

Guro

06.10.2008 kl.22:43

åh, julebrus.... nam! Dahls åff kårs! :D

Cec

08.10.2008 kl.01:31

Æ HATER at jula bestandig ska begynne så tidlig.. gjør at man får julestemning lenge før tia, og når man sitter der på julaften, så e den borte :/ Dem kunne i alle fall ha venta til 1.desember syns æ ;)

Guro

08.10.2008 kl.10:26

ja.. men, æ ska bare smak på julebrusen littegrann! ;) åsså ska æ prøv å vent med resten t desember;)

Skriv en ny kommentar

hits