"Jeg trodde jeg var et stuebord"

Noen ganger når jeg leser avisen blir jeg passe oppgitt. Helt utrolig hvor mange mindre intelligente mennesker det finnes her til lands.
Leste denne artikkelen i kveld. Tydeligvis en nytt narkotikum som er blitt poppis. Denne gangen er det en urt som heter salvia divinorum, og tilhører gruppen halisunogener.
"Geir" som er intervjuet av Dagbladet kan fortelle at han trodde at han var et stuebord da han prøvde urten. I tillegg sier han at han fikk en følelse av at verden ikke var virkelig, og han ble veldig redd.

Men så sier han til slutt i artikkelen
"- Rusen er vanskelig å forberede seg på, sier han.
Han tror likevel at han kommer til å røyke urten flere ganger.
- Jeg ser få faremomenter. Jeg tror ikke det er avhengighetsskapende, og rusen er såpass kortvarig at man ikke blir satt ut over lang tid, sier han. "

Det kan nevnes at det er opplyst i artikkelen om at "Geir" har erfaring med flere andre psykedeliske stoffer.
No kidding?!!?

Jeg sier bare en ting; NEI TIL NARKOTIKA!

5 kommentarer

Duracellbaby

03.10.2008 kl.21:50

Haha...mindre intelligent is the word!!!Nei nei og atter nei til narkotika!!

06.10.2008 kl.19:26

Uvitenhet er din dom...

Bjørn

07.10.2008 kl.16:21

Det at man kan føle seg som et stuebord eller at man blir redd er vel ikke nok for å forby noe vel?Salvia er for bissart og kraftig til å innby til gjentatt bruk, ergo kan det ikke gi avhengighet, og heller ikke er det rapportert noen dødsfall pga salvia. Jeg har fortsatt en pose liggendes som jeg bestilte før det kom på legemiddellisten, men jeg er ikke fristet til å røyke mer av det.Si gjerne nei til narkotika (det er ditt frie valg), men la meg også velge hva jeg vil si nei og ja til. Man er ikke mindre intelligent bare fordi man velger noe annet enn du gjør vel?

Guro

05.11.2008 kl.15:11

Bjørn: Sorry, jeg så ikke kommentaren din før nå jeg.. Selv om du ikke er fristet til å prøve dette stoffet igjen og mener det ikke er avhengighetsskapende, så ser du av artikkelen at det er andre som prøver det gang på gang. Jeg skal ikke påstå at jeg er mer intelligent enn deg selv om jeg ikke har prøvd narkotika og du har. Men jeg fatter bare ikke at folk gidder å føkke opp kroppene sine med narkotika, for du får meg ikke til å tro at narkotika ikke er skadelig for kroppen. Om min mening kommer av mangel på intelligens eller noe annet, det får være opp til andre å bedømme.

bare meg

14.01.2009 kl.22:04

Det har ikke blitt påvist noen langtids bieffekter av Salvia, og det er heller ikke "narkotika", men heller kategorisert som Reseptpliktig Legemiddel.Jeg har selv prøvd Salvia 4-5 ganger og jeg kommer aldri til å gjøre det igjen. Det blir rettoglsett altfor vilt. Selv ""erfarne"" syre (LSD)-trippere styrer klar av Salvia. Trippen starter for raskt, og alt skjer altfor fort og man får lite med seg. Det hele er over i løpet av minutter... Frister ikke til gjentakelse... Har mange venner som har prøvd salvia også men de går også fort "lei" av dette tullet. La det fortsatt være lovlig som i nesten hele resten av verden, la dem prøve, og bli lei.ps: jeg har ikke merket noen andre bivirkninger enn at jeg har vært litt sliten etter "trippen".ps2: Du er pen =)

Skriv en ny kommentar

hits