Høstens ønskeliste, del 1.

I dag fikk jeg H&M katalog i posten. Det er alltid like spennende, og farlig...
Fant selvfølgelig endel klær jeg kunne ha tenkt meg. Tviler sterkt på at budsjettet holder til alt dette, men det er jo lov å ønske seg! :)

hm hsthm hst2hm hst3

hm hst1hm hst5hm hst4

Når jeg ser klærne sånn sammen som her så begynner jeg å lure. Er jeg fryktelig kjedelig når det kommer til klessmak? Det er fryktelig mange knallfarger ute å går i høst, men jeg vet sannelig ikke om det er helt meg. Jeg brukte det mye mer før huske jeg. Men i det siste er jeg kanskje blitt litt kjedelig? Jeg vet ikke.  Det jeg var flinkere til før, og som jeg skal skjerpe meg på, er å blande i litt fargerikt tilbehør. Som skjerf, smykker, øreringer, armbånd osv. Jeg har jo et lass med blant annet smykker fra Ghana, så de skal jeg virkelig begynne å bruke mer nå. De er kule, samtidig som de finnes ikke å få kjøpt her i Norge, ingen andre har de. :)
Ja, det skal jeg virkelig gjøre, faktisk skal jeg gå å grave frem posene jeg har  nå (ja, jeg har faktisk poser med det) , og dandere de pent på badet, så jeg ser de hver morgen.

(forresten, årsaken til at det står "del 1" i overskriften er at jeg GARANTERT kommer til å finne mer ønskeklær utover høsten...)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits