Shopping på tampen av dagen

Dagen i dag har vært en heller slapp dag.
J kom hjem fra fest rundt 4 i natt, og var dermed ikke tilsnakkende før langt utpå dagen. Jeg er ikke i toppform selv, dog av en annen grunn, men det gikk nå greit. Faffen ble hentet av mams som dro på trilletur, så da fikk jeg slappet av litt.
Prøve meg på en tur til kjøpesenteret, men gikk tett i brystet, så det var bare slitsomt. Men fikk kjøpt det jeg skulle, en hvit litt tynn lue til Faffen. Fant også noen kule smekker på Lindex, er virkelig genialt med smekker som er satt inn med polyamid (??) slik at maten ikke går inn i stoffet. Bare å tørke av dem, og de er klar til neste måltid!
Og ikke minst, de har en lomme all matsølet renner ned i.  :)

dscf1904 dscf1907

Den røde smekken med to koseelefaner på kjøpte Hannis. Hun kjøpte også en kjempesøt body til Faffen.

dscf1910

Og her er lua, synes den var søt jeg. Og den var enda søtere når den satt på hodet til verdens skjønneste! ;)

dscf1909

I tillegg til dette kjøpte jeg også et par tynne votter til Faffen, men de lekte hun med da vi kom hjem, så jeg finner dem ikke for øyeblikket...
Alt er fra Lindex ♥, bortsett fra lua som er kjøpt på Cubus.

Og ja, jeg vet at stoltrekket på stolen jeg fotograferte klærne på er veldig lite fint. Men det er faktisk mitt neste prosjekt her i stua, å trekke om kjøkkenstolene. Må bare finne et stoff jeg liker først. Ikke lett.

3 kommentarer

Mona

01.09.2008 kl.14:30

Ja, viktig med lomme til matsølet ;)

, men litt kinki å få rent synes jeg da. En ting som er fint når barn blir litt større, slipper smekkerengjøring. Må bare få si at de smekken var UTROLIG fine. ( jeg skal bli tante og er igjen blitt innvilget lov til å handle til små søte krabater (mine er jo blitt så store)). Må jeg reise helt til Levanger for å kjøpe dem eller?Klem Mona

Mona

01.09.2008 kl.14:32

Kjønner at jeg kan finne en av dem på Lindex, men spørsmålet ble vel heller; er begge kjøpt på Lindex eller bare den ene (som Hannis ikke kjøpte, eller kjøpte hun å på Lindex)

:)

guro

01.09.2008 kl.17:49

hei! begge e kjøpt på Lindex :)

Skriv en ny kommentar

hits