Det klør

I dag våknet jeg med en velkjent kløe i halsen, kjentes ut som den var veldig tørr, og veldig rusten.
Typisk at jeg skal bli forkjølet, jeg hater det!
Vet akkurat hvordan den neste uka kommer til å bli nå. Først noen dager da det klør og klør og klør i halsen, som medfører hoste. Og rennende nese hater jeg enda mer.
Så kommer det til å gå over til tett i brystet, og ekkel hoste, ikke fullt så rennende nese lenger.
Deretter kommer det til å flyte i strie strømmer fra nesa igjen, mens alt løsner i brystet, dvs mye hosting, men en god hoste. :)

Jaja.
Våknet også opp til et trist vær, bare grått og regn hele dagen.
En perfekt dag å være tufs på egentlig.
har vær inne i hele dag.
Var ganske rolig egentlig.
Så kom nabofrøkna på besøk, hun ville ikke være alene hjemme. Det var helt greit, Faffen synes det er artig å være sammen med andre barn. nabofrøkna fant ut at hun skulle lære Faffen å snakke, så de satt der med bildekort, å nabofrøkna leste opp hva tingen var, og siden Faffen er en smule for liten til å kunne gjenta det, gjentok nabofrøkna det for henne.
Etter en stund ringte miss H for å høre om avkommet var til meg, og naboføkna ble sendt hjem med ei brødskive med majones å salami på, i hånden. Var så sulten sjø :)

Da lagde jeg middag, og da den var fortært var det bading og mating av lille frøken F. Og så kom nabofrøkna igjen, for miss H skulle på kurs. Etter enda mer snakketrening, ble Faffen lagt ned, dog under protester, og så kom Hannis inn døra.
Og deretter kom Ole Brum og Mams også.
akkurat da kom J hjem fra trening.
Det var fullt hus gitt.

Men det var koselig det.
hannis laget sin supergode hjemmelagede guacamole, popluært kalt guakk i familien. Og vi hadde nachos, cola, pepsi og pizza ristorante. Nammmmm
Og ikke minst, Greys Anatomy på tv!

Nå har jeg vondt i brystet, det knurrer der kjennes det ut som.
Litt mer grønn te med honning får gjør susen.
J skal få rydde opp her, jeg er syk.... ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits