Fransk Lakseform

Kjapp fisk i form: Laks, purre og epler i fløtesaus med sennep
Kom over denne oppskriften på adressa.no sine sider da jeg skummet gjennom nyhetene i dag tidlig.
Fikk umiddelbart vann i munnen, så denne skal jeg lage til middag i dag!
Ser kjempegodt ut, og så enkelt da gitt.

Ingredienser:
800 g  Poteter
500 g  Laksefilet
1 ts  Salt
1  Purre
2  Epler
3 dl  Matfløte
2 ts  Fransk sennep
Olje/ smør til steking
Diverse grønnsaker
 
Framgangsmåte:

Forvarm stekeovn til 225 °C.

Kok poteter og evt. andre grønnsaker.


Skjær laksen i 2 x 2 cm store biter.

Krydre fisken med salt. Skjær purren i skiver og eplene i terninger. Legg alt i en smurt ildfast form.

Bland matfløte og sennep. Hell dette over fisken.

Stek formen midt i ovnen ved 225 °C i 15 minutter.


Server med kokte poteter.

Server gjerne også grønnsaker eller salat til.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits