"slik du vil ha det"

I går var jeg, Faffen og Hannis på stortur, først til kusine T og hennes lille prins, og videre dro vi på IKEA♥
Den opprinnelige handlelista var noen bokser til den nymalte hylla i gangen, og en antilop barnestol jeg skulle handle for mams.
Men da vi entret IKEA, kom jeg på at jeg skulle jo hatt noe fiffig til kjøkkenet, slik at det slipper å samle seg så mye rot på benken der, og middagstallerkenene mine holder på å gå i oppløsning.
Derfor ble dette med i handleposene hjem.
ikea1Denne serien heter Asker, og jeg kjøpte to skinner, kroker, kjøkkenrullholder, to forskjellige "boller" og ei hylle. Nå skal kjøkkenbenken bli fin og ryddig! :D
ikea4ikea2ikea3Serien heter MOTTO, og koster 5 kr pr stk!! superbillig!
ikea5ikea6
Den blå heter Strikt og de små heter Pilatorp, den store koster 89 kr pr stk (litt dyrt) mens settet med de små koster 49 kr. Billig! Nå skal gangen bli fin ja. :)

Alle bildene er fra www.ikea.no

4 kommentarer

23.08.2008 kl.16:49

Hei, såg du skrev på venninnen min sin side ang opplastning av video.Jeg har også AVI fil på min video, men den vil bare ikke lastes opp. Har prøvd i tre dager nå..Skjønner ikke helt problemet. Hvilket pgr bruker du til nettleser?

Therese

23.08.2008 kl.16:50

Glemte å skrive link til innlegget ;D

guro

23.08.2008 kl.21:26

Hei anonymjeg bruker explorer. hvis det hjelper? Jeg er sikkelig dårlig på datating, så er dessverre ikke til stor hjelp på det området..

guro

23.08.2008 kl.23:24

haha, no skjønt æ den andre kommentaren... ting går itj så fort hær i dag sjø ;)

Skriv en ny kommentar

hits