Tapte, igjen!

Plutselig var det ikke Medium som surret og gikk på skjermen lenger, American Idol var der atter en gang og spydde ut sine not so nice songs. Jeg har bare ikke sansen for Simon Cowell jeg altså. Eneste som er sjarmerende ved han er den engelske aksenten. ;)
Sånn kan det gå når man må på do midt i serien sin, og J blir alene med fjernkontrollen i noen minutter.
Da får jeg heller sett meg litt foran dataen da :D

I slike blogger så er kanskje noe av poenget å skrive om hva man har gjort i løpet av dagen. Eller?
jeg har hvertfall hatt huset fullt av folk i dag.
Faffen sov til ti (!!) i dag, så jeg bråvåknet av at far ringte og spurte om J var klar for fjelltur. Og i tillegg hadde venninne R sendt melding og lurte på om vi ville ha besøk i formiddag. I løpet av en time hadde Faffen blitt stelt, matet og lekt med, jeg hadde dusjet og vasket håret og fikset leiligheten, J var ordnet med fjellutstyr og nyhandlet nistemat, samtidig som han seff også måtte dusje (why?? skal jo på fjelltur!).
I tillegg til det er J ute av stand til å skynde seg.
Litt stress, men det gikk.

Var kjempekoselig med besøk av R og hennes lille krabat. De hadde med seg Dream sjokoladeis, så jeg fikk en søt frokost i dag.
Faffen er helt vill når det kommer andre barn på besøk, så hun storkoste seg.

På ettermiddagen da J og far var kommet hjem og hadde fått kaffekoppen sin her, fikk jeg enda ei mld, denne gang fra venninne K. Hun lurte på om hun og mannen og deres lille krabat kunne komme på kaffe, og selvfølgelig sa jeg ja, kjempeoselig!
I tillegg ble J invitert med på fotball av hennes kjære, så nå er det "trening" hver tirsdag. Suits me fine, har ikke noe imot et par timers alenetid jeg:)

Nå sitter jeg her og funderer på hva jeg skal lage til mat i morgen, for da kommer Vero på besøk! Gleder oss :D
hvis du leser dette V, har du noen ønsker?? ;)

Én kommentar

Vero

20.08.2008 kl.08:52

Hehe, æ et alt æ så itjnå å stress nå me :) Glær mæ no te å kom!

Skriv en ny kommentar

hits