Motebevisst? Ehh...

Har jo sett at siden sist jeg blogget aktivt, så dreier mange mange blogger seg om mote, og hva folk kjøper og hva de har på seg hver dag.
Nå skal jeg være den første til å innrømme at jeg er nok helt på jordet når det gjelder hva som er "in" og ikke. Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde vært skikkelig flink til dette med klær og mote, men jeg er for lat har jeg funnet ut....
Jeg må tilstå at jeg ikke prøver så hardt for tiden, jeg gjorde nok mange flere forsøk på å følge med på hva som hang på klesstativene i butikkene før Faffen kom. Men nå er det liksom ikke så viktig lenger, jeg blir jo bare nedsølt med mat flere ganger for dagen allikevel.
Jeg og Hannis diskuterte klesstiler her en kveld. Min mor påstår nemlig at jeg og hun har samme stil. Og det skal jeg ha meg frabedt!

G: Mamma påstår at vi har samme stil, vi har ikke det nei?
H: haha, nei
G: Phju...

G: men hvordan stil synes du jeg har da?
H: slitt-mor stilen
G:?!?!

Da jeg kledde av meg og tok på nattisklær i kveld, fikk jeg en liten oppvekker, for de klærne som falt på gulvet var virkelig en salig blanding av litt av hvert. Så nå skal jeg prøve å være litt mer bevisst på hva jeg finner frem om morgenen, for makan til "bad cloth day" skal man lete lenge etter....
20080514blogg0013
Det her er altså ei rosa bukse, kjøpt på salg på vero moda for 25 kr i fjor... T-skjorte fått i USA-gave fra Hannis og ei jakke jeg ikke husker hvor jeg kjøpte, kan være på Carlings på Mercur senteret i trh, for mange mange år siden.
I tillegg til dette har jeg gått med sommerskoene mine, som jeg kjøpte på barneavdelinga på Lindex (str 36 sjø...)
Og hvis dere ser nøye etter, kan dere skimte litt av middagsmaten til Faffen nederst på buksebenet, Mors Lapskaus fra Småfolk! ;)

I rest my case....

2 kommentarer

Vero

14.08.2008 kl.09:11

Jakka vart kjøpt på Carlings på Mercur ja for 2 år siden :) Bare spør mæ - har da vært me å handla litt av klær'n din vøtt ;)

AmaBroni

17.08.2008 kl.22:47

hahhahah! :) slitt mor stilen...oioioi... æ syns nu du e ganske motebevisst æ da....så d e sagt. men så har æ ikke sedd mye av dæ d siste året.

Skriv en ny kommentar

hits