Prisras!

Vanligvis når jeg selv henter post, så kaster jeg bunken med reklame som kommer hver dag, i papirsøppelkassa ved postkassene. Men i dag hentet ikke jeg posten, og dermed kom all reklamen inn på stuebordet mitt.
Og da måtte jeg jo se litt i dem.
Og ble veldig opphetet, det var ti-kronersmarked og prisras på ICA MAXI!!!!

Jeg vet ikke hvorfor, men når jeg ser ei hel avis full med varer som koster bare ti kroner, så kjenner jeg at det begynner å dunke i pulsårene (ja, mer enn vanlig da selvføgelig). Og jeg fant ut at, hei, her kan jeg gjøre et skikkelig varp. Kjøkkenskapene kan fylles, og jeg trenger ikke å handle på ukesvis. Det er artig å shoppe, men ikke mat..
Jeg fant frem ei blokk og skrev ned varer fra reklameavisa. Men, da vi kom frem til ICA, så var det jo mange flere varer på tilbud enn de som sto i kundeavisa! Så lista ble raskt kassert.
Isteden trålet vi rund hver eneste reol i hele butikken. Og oppdaget fort at ei sånn lita handlekurv man trekker etter seg, den var alt, alt for liten.
Jeg skal ikke ramse opp all varene vi kjøpte, det var mange.... Men jeg har aldri fått så mye for 700 kroner før hvertfall! Og det var artig å få kassalappen, med bare 10 kr, 10 kr nedover hele lista:)
20080512blogg0002
et lite utvalg av det vi handlet, frossenmaten er allerede satt inn i fryseren

Nå skal jeg innrømme at man blir litt blind av å rase rundt i en butikk for å finne alle 10 kronerstilbudene og varene merket med "prisras". Trenger man virkelig alt man kjøper, selv om det bare koster 10 kroner?
Jeg prøvde virkelig å holde meg selv i ørene, å bare kjøpe ting jeg virkelig trenger, og kommer til å bruke. Men jeg må innrømme at jeg nå er eier av så mange sausposer at jeg sikkert ikke trenger å handle saus på ett år... Men det holder seg hvertfall i skapet lenge!

Nå skal jeg gå på kjøkkenet å se om jeg har plass til alle suppeposene, makrell i tomatboksene og leverposteiboksene jeg har kjøpt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits