Skjerp dåkk!

I mårrest skummet jeg gjennom avisene på nett som vanlig. Og leste dette.
Og ble skikkelig irritert og forbannet. Jeg tror stasjonssjef Inge Sundeng ved Manglerud politistasjon bør sende betjentene sine til en optiker, du skal ha ganske så dårlig syn for å gå glipp av både et stort hvitt rullestolmerke på bakken, pluss et skilt bak parkeringsplassen!
Og å anklage folk for å ville "ta" ordensmakten blir for dumt å si. Ja, alle kan gjøre feil, men kanskje man skulle kommet med en beklagelse over feilen man åpenbart har gjort da. Istedenfor å bagatelisere det hele. Eller??

Selv så observerer jeg daglig biler uten rullestolskilt som opptar handikapplasser. Og de som oftest står der er firmabiler av ymse slag, og ikke minst Posten! De synes tydeligvis det er helt OK å parkere på handikapplasser når de er ute og leverer pakker i byen. Har lenge tenkt på å skaffe meg et engangskamera når jeg er ute å farter, så jeg kan ta bilder av de som står på handikapplassene uten lovlig skilt, og det skal jeg jammen meg gjøre nå! Vet da farsken om det er lov å legge ut bilder av biler og bilskilt på nettet eller ei, men er man så dum at man parkerer på handikapplasser ulovlig får man bare tåle det. Som man reder ligger man, er det noe som heter!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits