Det va Ghana ja....

Den her bloggen ble oppretta fordi at folk skull kun følg med på forberedelsan til, og reisen æ ska gjør t Ghana. Men, æ har jo helt glemt å skriv korfor æ ska t Ghana, e sikkert mang som itj helt har fått med sæ det. Det e jo itj nå hurra-mæ-hei tur æ ska ut på, men seriøse greier vettu. Så her kjæm litt bakgrunnsinfo om korfor æ i all verden har rota mæ ut på en afrikareise.

Altså, det har sæ sånn at æ studere nå som hete Afrikastudier på universitetet i Trondheim, NTNU. Mer om det studiet kan leses her. 
Æ har no komme dit at æ begynt på mastergraden høsten 2005. En mastergrad består av ett år med teori, og deretter ett år med et feltarbeid og skriving av masteroppgaven, som bygge på den informasjonen en samle på feltarbeidet. Vi kan sjøl velg ka vi ska skriv masteroppgave om, å æ har valgt å skriv om funksjonshindredes levekår i Ghana. Æ ska undersøk ka som hindre dem i å delta i samfunnslivet på lik linje med resten av befolkninga.
Æ kunna ha lagt ut i det vide og brede om det her temaet, men æ trur æ ska la det vær til en anna gang. Men for all del, ta gjerne kontakt å spør om det e nåkka dåkk der ute lure på! :)

Så, i august reise æ t Ghana å bli bort helt til desember. De e fortsatt my som står igjen å organiser. Må vel snart begynn å bestill flybillett feks....
Ska ha me mæ mi personlige skravlebøtte, organisator, twi å ghana-ekspert, mitt lille "barn", triller, vaskekjærring, forskningsassistent, pakkesel, bare velg en kategori etter som du vil, hu kjæm t å lyd dem all, YNGVILD! :) 
Yngvild e en innbarka finnmarsking som har sagt sæ meget villig t å vær med t Ghana for å hjelp mæ der. Hu e dog litt hysterisk for om alt går i boks, "kor ska vi bo, når ska vi dra, har du bestilt flybillett no, ska vi gjør det snart, VI KOMMER ALDRI TIL Å DRAAAAA"....
Ta det me ro Yngvild, vi SKA ordne alt snart. :)
72936-6Bilde fra Ghanaturen i 2004, da vi kjørt nordover mot Tamale va det my rart å se på veian...
2 kommentarer

v

12.05.2006 kl.08:41

hoho

Y

12.05.2006 kl.12:28

hmmpf

Skriv en ny kommentar

hits